فروتل

مزیتهای راه اندازی فروشگاه اینترنتی چیست؟

توسعه رسانه های دیجیتال  قابلیت های جدیدی را هم برای مشتری و هم برای شركت های خلق كرده است. قابلیتهایی که تجارت و خرید و فروش کالا و خدمات و کسب درآمد را از شکل سنتی خود کاملا جدا کرده و دنیای تازه را به روی تاجران باز کرده است.
قابلیت هایی که فعالان این عرصه را قدرتمند تر از همیشه کرده است و نبوغ و خلاقیت می تواند در این عرصه کسب و کارتان را متحول نماید و در کمترین زمان فراتر از تصوراتتان پیشرفت نمایید. مطالعه سرگذشت بزرگان تجارت الکترونیک دنیا شاهد این توانمندی تجارت الکترونیک می باشد. تجارت الکترونیک در حال تبدیل شدن به یکی از ملزومات اصلی در هر کسب و کاری شده است و می توان انتظار داشت در آینده ای نزدیک جایگزین بازار سنتی گردد.

از جمله این مزایا می توان به موارد زیر اشاره کرد :

  1- افزایش چشمگیر قدرت خریدار ،حق انتخاب ، مقایسه آسان

امروزه تنها با یك كلیك، خریداران می توانند رقبا و محصولاتشان را با هم مقایسه كرده و پاسخ های خود را در كسری از ثانیه دریافت كنند. دیگر نیازی به رانندگی تا فروشگاه و پارك، انتظار در صف اتوبوس و جر و بحث با فروشندگان نیست.
حتی در مواردی می توانند قیمت های درخواستی خود را تعیین كنند (مثلادر مورد هتل و بلیت هواپیما) تا عرضه كنندگانی كه می توانند شرایط خریدار را فراهم كنند با او تماس بگیرند، به عبارتی به یك مناقصه دست بزنند. خریداران می توانند با دست به دست دادن به دیگران و افزودن حجم خریدشان، از تخفیف بیش تری بهره مند شود.

  2- دسترسی به انواع بیش تری از كالاها و خدمات

امروزه خریداران می توانند تقریبا هر آنچه را كه می خواهند از طریق اینترنت سفارش دهند (در كشور خودمان هم مسیر توسعه تجارت و كسب و كار اینترنتی به این هدف تمایل دارد)  به عنوان مثال آمازون دات كام (Amazon.com) خود را بزرگ ترین فروشگاه كتاب با بیش از سه میلیون جلد كتاب معرفی می كند; شرایطی كه هیچ فروشگاه كتاب فیزیكی نمی تواند از پس آن برآید. به علاوه، خریداران قادرند این كالاها را از سرتاسر جهان سفارش دهند.

3- كسب اطلاعات فراوان در مورد همه چیز

خریداران می توانند تقریبا تمامی روزنامه های جهان از اقصی نقاط آن را بخوانند و به دایره المعارف ها، فرهنگ های لغت، اطلاعات پزشكی، رتبه بندی فیلم ها، گزارشات مصرفی و بی نهایت منابع اطلاعات آنلاین دسترسی داشته باشند.

4- سهولت بیش تر در سفارش دادن، روابط متقابل و تحویل گرفتن سفارش

مشتریان امروزی می توانند از خانه، دفتر كار و حتی از طریق تلفن همراه، به صورت 24 ساعته و در تمامی هفت روز هفته سفارشات خود را ارایه بدهند و در ضمن این محصولات در كم ترین زمان به دست آن ها می رسد.

 5- قابلیت تبادل نظر در مورد محصولات و خدمات

امروزه مشتریان می توانند با ورود به اتاق های گفت وگو (Chatrooms) در برخی حوزه های مورد علاقه مردم به مبادله اطلاعات و عقاید بپردازند.

6- توسعه کانال های اطلاعاتی و بازار فروش

شركت ها می توانند كانال های اطلاعات و فروش جدیدی (از طریق اینترنت) با دسترسی جغرافیایی گسترده تر ایجاد كنند تا از طریق آن به اطلاع رسانی و ترفیع محصولات و كسب و كارشان در سراسر ایران و حتی دنبا بپردازند. از مجرای به راه انداختن وب سایت، شركت ها می توانند محصولات، تاریخ و فلسفه كسب و كار، فرصت های شغلی و دیگر اطلاعات مورد علاقه بازدیدكنندگان را ارایه كنند. برخلاف آگهی ها و بروشورهای سابق، اینترنت به شركت ها این امكان را می دهد كه حجم زیادی از اطلاعات با کمترین هزینه را انتقال دهند.

7- تهیه بانک اطلاعاتی کامل

شركت ها می توانند درباره بازار، مشتریان فعلی، مشتریان بالقوه و رقبا اطلاعات كامل تر و غنی تری را به دست آورند. آن ها همچنین می توانند تحقیقات بازاریابی را از طریق اینترنت و با ترتیب دادن گروه های كانون، ارسال پرسشنامه و جمع آوری داده های اولیه از چندین طریق مختلف به انفجام برسانند. و در زمانهای مورد نیاز از طریق ایمیل به مشتریان هدف محصول یا خدمات جدید را معرفی کرد و اطلاع رسانی و بازاریابی هدفمند را انجام داد.

 8- تبادل نظر و بالا رفتن بازده مجموعه

به واسطه حضور اینترنت، شركت ها می توانند یك اینترانت خصوصی (شبکه داخلی) كه ارتباطات داخلی میان كاركنان را تسهیل و تسریع می كند راه اندازی كنند و از آن طریق كاركنان سوالات خود را از هم بپرسند، پیشنهادات و توصیه های دیگران را دریافت كنند و اطلاعات لازم را از سرور مرکزی شركت بارگیری و بارگذاری كنند و اتوماسیون سازی صورت گیرد.

9- تسهیل ارتباط با مشتریان و شرکت های دیگر

شركت ها قادرند ارتباطات دو طرفه با مشتریان بالفعل و بالقوه داشته باشند و در ضمن مبادلات كارآتری داشته باشند.  تبادل اطلاعات، سفارش دهی و سفارش گیری و سیستم پرداخت كارآمدتری با توزیع كنندگان و تامین كنندگان خواهند داشت.
همچنین شركت ها می توانند به ارسال آگهی ها، كوپن های تخفیف، نمونه ها و اطلاعات به مشتریانی باشند كه این اقلام را تقاضا كرده اند و یا اجازه ارسال آن ها را به شركت مزبور داده اند.

10- تحلیل اطلاعات و ارائه خدمات بر پایه نتیجه تحلیل

شركت ها می توانند محصولات و خدمات خود را با استفاده از اطلاعات پایگاه داده ها درباره تعداد بازدیدكنندگان از سایت و همچنین تناوب بازدید، برای مشتریان مشاهده نمایند و در جهت بهبود کالا و خدمات خود علاقه مندیها و نیازهای مشتریان را در نظر گرفت.

11- انجام سایر امور جانبی به شکل اینترنتی و پر بازده تر

شركت ها قادر به بهبود خرید، استخدام، آموزش و ارتباطات داخلی و خارجی (حتی بین المللی) هستند.
شركت ها می توانند به وسیله مقایسه قیمت های رقبا در اینترنت، صرفه جویی بیشتری داشته باشند و نیز با خرید از مزایده ها، همچنین بسیاری از آن ها در حال فراهم آوردن محصولات آموزشی اینترنتی هستند كه می توانند به وسیله آن كاركنان، واسطه ها و نمایندگی ها را با هزینه كم تری آموزش دهند.به این ترتیب شركت ها با صرفه جویی قابل ملاحظه در هزینه و در حالی كه دقت و كیفیت خدمات خود را بهبود می دهند در لجستیك و عملیات خود ترقی می كنند.

برگرفته از سایت کسب و کار

منبع: فروتل

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
انتشار مطالب با ذکر منبع بلامانع است